אתיופיה
button1 button2 button6 button5

דף הבית>אוכל>המטבח האתיופי

אזורים באתיופיה
אדיס אבבה
מחוז טיגראיי
מחוז אפאר
מחוז אמהרה
עמק הריפט הגדול
מידע על אתיופיה
רקע כללי
לאן לטייל
תחבורה
אוכל
תרבות ומורשת
אתרי שותפים
מדריך טיולי תרמילאים
מדריך לחופשה בישראל
מדריך לחופשות יוקרה
מדריך לחופשות משפחתיות
מדריך לחופשה באירופה
מדריך לחופשות קיץ זולות
הצעות לחופשות בטן גב
מדריך חופשות סקי











טלפונים חשובים
לשכות תיירות
מקורות מידע נוספים
תעודת זהות
ביטחון
בריאות
כסף
מה מרתק אותך באתיופיה?
אנשי השבטים של אתיופיה
האתרים היסטוריים המרתקים של צפון אתיופיה
שמורות הטבע והפארקים הלאומיים
אזור השבר הסורי אפריקאי


המטבח האתיופי, אשר בשנים האחרונות עלתה קרנו, הוא מטבח צבעוני וחריף ובו מנות מסורתיות אשר אסור לפספס. הווט (Wot) הוא התבשיל הלאומי והוא מגיע בצורות וגוונים שונים- בשר, דג, עוף או ירק- בנזיד פלפלים אדומים. הארוחה מלווה לרוב באינג'ירה (Injera), הלחם המקומי. ישנם גם מאכלים מסורתיים חריפים פחות כדוגמת האליכה (Alicha) אשר לרוב כולל עוף או טלה המתובלים בפלפל ירוק ובצל. באגף המשקאות הטג' (Tej) הוא יין העשוי מדבש והטלה (Tella) היא בירה בהירה. לרוב, באתיופיה כל ארוחה מסתיימת בקפה (Buna), אשר מקורו של המשקה הפופולארי הוא למעשה באתיופיה, לפני כאלף שנים.

אתר אינטרנט: www.ethiopianrestaurant.com
 

קישורים ממומנים
מבצע השבוע !











שעון מקומי
שעון ישראל
דף הבית | אודות | הצהרת פרטיות | תנאי שימוש באתר | מפת אתר | פרסם אצלנו | צור קשר
נקסטרגט אינטראקטיב - קידום אתרים Enhanced By   |   אפסייט בניית אתרים Powered By
Designed by Duck Design   |   נטריפ מידע תיירותי Info By    |    רכבות באירופה